• Jediný eshop v ČR s jedinečnými doplňky pro ženy a dívky • Bleskové odesílání balíčku • Vstřícné a rychlé jednání • Možnost prohlédnutí zboží • Armáda spokojených zákaznic i zákazníků •

Hodnocení obchodu

5,0 20 hodnocení
Přidat hodnocení
5
20x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
| 15.1.2018 12:20
Doporučuji všem. Obchod i zboží.
| 13.1.2018 15:15
Spokojena s dobou dodani i s komunikaci
| 12.1.2018 14:58
potřebovala jsem dárek pro dceru na maturitní ples na poslední chvíli, království mody mně vyšlo vstříc s dobou dodání a dárek měl velký úspěch. Děkuji
| 8.1.2018 20:50
Ano,jsem!
| 5.1.2018 11:21
Doporučuji
| 4.1.2018 18:28
Výborná komunikace, velmi ochotná slečna a dodání druhý den, takovou rychlost jsem ještě nezažila.
| 30.12.2017 14:35
+ Rychlost, ochota

Neodeslal mi platba kartou a byla jsem včas upozorněna a nabídnuto řešení, aby balíček dorazil včas do Vánoc. Hold to dělají lidi, který přemýšlejí a vycházejí vstříc. Víc takových obchodu!
| 26.12.2017 10:57
Přehledný obchod, rychlé dodání, velice vstřícné jednání ze strany obchodu při vzájemné komunikaci.
| 25.12.2017 15:48
Neskutečná rychlost dodání a komunikace s obchodem na jednicku s *
| 15.11.2017 13:33
Vse super
| 16.6.2017 10:23
+ Příjemné jednání
- Drahé poštovné

Vychází vstříc a jsou milí
| 28.5.2017 20:06
Doporučuji
| 8.2.2017 07:19
+ Kvalitni zbozi
+ Hezke ceny

S obchodem jsem naprosto spokojena,naska jsem zde zbozi za skvele ceny.
| 25.12.2016 15:51
+ Výběr, pohodlí, výborná průběžná komunikace o statusu oblednávky
- Žádné jsen nezaznamenal

Naprosto Doporučuji
| 17.12.2016 18:53
Rychle, jednoduse, vecne! Tak to mam rad.
| 16.12.2016 17:03
+ Rychlost a ochotu
- žádné

doporučuji
| 15.12.2016 10:22
Krásné kvalitní zboží. Skvělý přístup. Rychlé dodání zboží.
| 9.12.2016 10:54
+ Osobní odběr s možností vidět zboží
- Žádné

Bezkonkurenční ceny, krasne zboží a velmi milá a ochotna slečna majitelka. Dokonce i v neděli jsem se bez problému domluvila a přijela okouknout kabelku. Tohoto přístupu si velmi vážím a moc se těším na další nákup
| 9.12.2016 08:08
Rychlost,kvalita.
| 27.11.2016 21:48
+ Cena

Byli nejblíže a hodinky měli skladem, takže jsem je měl druhý den.
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.